Sopar Alumni 2011

Més de 70 persones es van reunir al Restaurant A Taula per celebrar la cloenda dels actes de celebració del 20è aniversari de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. Cal destacar la participació i bona disposició a passar-ho bé durant tota la nit que van mostrar tots els col·lectius convidats a l’acte: antics alumnes, personal docent i investigador i personal d’administració i serveis.

Sopar antics alumnes, PDI i PAS (23).jpg

A part de l’aspecte evidentment lúdic i gastronòmic de l’esdeveniment, també va aprofitar-se aquest marc excel·lent per dur a terme una sèrie d’actes:

– Un breu repàs dels 20 anys d’història de l’Escola per part del professor i director de l’EPS, des de el 1993 fins al 2001, en Josep M. Miret.

Sopar antics alumnes, PDI i PAS (28).jpg

– Un homenatge a tots el alumnes que, durant aquests vint anys han passat per l’Escola, en la persona de tres alumnes concrets, representant, cada un, a una de les branques d’enginyeria de l’Escola: en Robert Castelo, estudiant de la primera promoció (1994) d’Enginyeria Tècnica en Informàtica, en Ramon Pernia, estudiant de la tercera promoció (2002) d’Enginyeria Tècnica Industrial, especialitat Mecànica i en David Botanch, estudiant de la segona promoció (2010) d’Arquitectura Tècnica. Tots tres van ser els encarregats d’apagar simbòlicament les espelmes del pastís d’aniversari i van dirigir unes paraules emotives i plenes anècdotes que van aconseguir arrencar més d’un somriure a la sala.

Sopar antics alumnes, PDI i PAS (37).jpg

– La presentació, per part del director de l’EPS, en Francesc Giné, de l’eina ALUMNI EPS, una Xarxa Social restringida als antics alumnes de l’Escola Politècnica que neix amb la vocació de facilitar i fomentar els vincles entre les titulats de l’EPS, establint canals de comunicació permanent entre ells i amb la pròpia Escola, ja que “ens agradaria que la vostra relació amb l’Escola no s’acabés el dia de la graduació si no que continués sent una referència la resta de la vostra trajectòria professional i personal, sobretot en un món on establir xarxes de confiança és cada cop més important”. A més, en Francesc Giné va informar a tots els presents de la celebració de l’acte institucional de cloenda del 20è aniversari que es realitzarà el proper 21 de novembre i de la futura creació del Consell d’assessors d’Alumni de l’EPS, que neix amb la voluntat de dinamitzar i concretar les relacions entre l’Escola i els seus titulats.

Sopar antics alumnes, PDI i PAS (56).jpg

I finalment, el rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, va concloure el torn de paraules elogiant la trajectòria que ha tingut l’Escola en aquests 20 anys, el seu creixement i el seu compromís amb la institució i el món empresarial i industrial de Lleida.

Sopar antics alumnes, PDI i PAS (47).jpg

Podeu veure les IMATGES d’aquest vetllada AQUÍ

El menú de la vetllada va ser el següent:

Minuta-Sopar-ex-alumnes1

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s