Sopar Alumni 2016

80 persones entre antics alumnes, professorat, PAS i autoritats van aplegar-se al Restaurant El Mirador dels Camps Elisis per celebrar el 5è Sopar d’antics alumnes, professorat i PAS de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL).

IMG_2381.JPG

Va inaugurar el sopar el director de l’EPS, Francesc Giné, que va felicitar i elogiar la feina duta a terme per tota la comunitat educativa del centre en l’obtenció de la recent acreditació de les titulacions de la branca informàtica, així com la preocupació per la manca de vocacions tecnològiques entre el jovent i els problemes d’ocupabilitat que, en un futur, aquest fet pot generar a empreses de Lleida.

IMG_2388.JPG

Com ja es tradicional el sopar va servir de marc per al lliurament d’una sèrie de premis. En primer lloc es va realitzar el lliurament dels Premis EPS als alumnes amb els millors expedients acadèmics dels curs anterior en cadascuna de les titulacions impartides a l’Escola. El premi era un any de col·legiació gratuïta en el Col·legi corresponent i un detall sorpresa … [+ INFO]

IMG_2512.JPG

Posteriorment es va celebrar el lliurament del Premi AETI, que atorga l’Associació d’Empreses de Tecnologia i Sistemes d’Informació de Lleida i l’EPS de la UdL. Els alumnes guardonats van rebre els seus premis, una dotació econòmica de 900€, de mans del Sr. Xavier Tarrús, representant d’AETI i Magda Valls, Cap d’Estudis de les titulacions d’informàtica de l’EPS. [+ INFO]

Després d’aquest primer reguitzell de premis, els assistents van gaudir d’un excel·lent sopar, per continuar la vetllada amb la picada d’ullet a una efemèride força important: la celebració, aquest any, del 25è aniversari de l’Escola. La Direcció va voler escenificar aquest fet donant la paraula a dos dels professors que formaven part del primer claustre del centre, la Sra. Concepció Roig i el Sr. Josep M. Miret i els dos PAS amb més antiguitat a l’Escola, la Sra. Maria Cornet i la Sra. Isabel Ros. Tots quatre van ser els encarregats de bufar les espelmes del pastís que simbolitzava aquesta celebració.

IMG_2447.JPG

Un cop finalitzat el sopar es va dur a terme el lliurament dels dos premis restants. En primer lloc es va atorgar la Distinció a la Qualitat Docent EPS “Joan Gimbert” , en reconeixement a la tasca docent realitzada pel professorat de l’Escola.

IMG_2472.JPG

Aquests premis porten el nom d’en Joan Gimbert, qui fou professor de l’EPS des de els seus inicis, i qui destacà per la seva dedicació a la docència i la innovació a l’aula per tal d’apropar les matemàtiques als seus alumne, i es preocupà especialment per mostrar-los les seves aplicacions en el camp de les enginyeries.

Els membres de la comissió avaluadora, reunits el 31 de març i aplicant la normativa de la distinció, acordar atorgar les següents mencions i la distinció, que van lliurar el Vicerector de Professorat Sr. Carles Capdevila, el Director de l’Escola Politècnica Superior, Sr. Francesc Giné i els Caps d’Estudis de l’EPS, Sra. Maite Grau,  Cap d’Estudis de les titulacions d’enginyeria industrial i arquitectura tècnica i la Sra. Magda Valls, Cap d’Estudis de les titulacions d’enginyeria informàtica [+ INFO]

Finalment es va realitzar el lliurament del PREMI ALUMNI EPS, en dos categories: Trajectòria Professional i Emprenedoria.

IMG_2491.JPG

Els guardonats en aquesta segona edició van rebre la Distinció de mans del Sr. Ramon Roca, President del Consell Social de la UdL, el Sr. Ferran Badia, Vicerector de Planificació, Innovació i Empresa, el Sr. Xavier Solé representant de l’Associació Alumni UdL i el Sr. David Botanch, representant del Consell Alumni EPS. [+ INFO]

Ja entrada la nit va cloure el 5è sopar d’Antics Alumnes, PDI i PAS de l’EPS amb un brindis en honor de tots els guardonats a la vetllada: Millors Expedients, Premi AETI , Distinció docent EPS ”Joan Gimbert” i Premi Alumni EPS, amb el desig d’un any ple de bones noticies per l’Escola i per tots els assistents.

IMG_2492.JPG

Anuncis