Premi Alumni EPS a l’Emprenedoria

Des de l’Escola Politècnica Superior es vol fer un pas més en relació al reconeixement que la institució vol retre a la tasca professional realitzada pels seus antics alumnes. És per això que es va implementar un Premi dedicat als Alumni. [+ INFO]

El jurat a decidit concedir el 3r Premi Alumni EPS 2015 a l’Emprenedoria a Robert Cabrera, Sergio Luaces i Damià Castells

Un viatge a Xangai d’en Joel Joli, CEO actual de l’empresa, va ser la llavor que va permetre mesos després que en Sergio Luaces, Enginyer Tècnic Informàtic de Sistemes per l’EPS de la  UdL (2008-09), el seu amic Robert Cabrera, Enginyer Tècnic Informàtic de Gestió per l’EPS de la  UdL (2007-08) i en Damià Castells, també Enginyer Tècnic Informàtic de Gestió per l’EPS de la  UdL (2009-10), tots ells menors de 30 anys, crear l’any 2011 BLACKPIER, un servei de sastreria personalitzat a la xarxa.

IMG_4585.JPG

Blackpier reinventa el concepte de sastreria tradicional servint-se de les noves tecnologies. Es una sastreria virtual que va començar el seu camí el 2012. Amb seu a Lleida i oficina logística a Xangai, la marca ha aconseguit que el seu innovador concepte de confecció de vestits, camises i pantalons d’home a mida traspassi fronteres, operant en l’actualitat en països com Espanya, Regne Unit, Itàlia, França i Rússia, tenint previst en un futur donar el salt als Estats Units.

L’empresa lleidatana va aconseguir l’any 2015 l’accèsit a la segona edició del premi Smart People with Smart Ideas concedit per l’Ajuntament de Lleida. Des de que van iniciar el seu projecte l’any 2011 han acumulat creixements superiors al 20% anual.

índex.jpg

Podeu consultar les bases i tota la informació del Premi Alumni a l’Emprenedoria AQUÍ

Deixa un comentari